FAQ
Buiten sporten
Sporten in een fitnesszaal
Stichting Didit deed mee aan de Breakout Run

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je het antwoord op de meest gestelde vragen over Didit. Staat jouw vraag er niet bij, neem dan vooral contact met ons op! Wij beantwoorden graag al jouw vragen.

Zijn de trainingen van Didit iets voor mij?

Ben je tussen de 16 en 25 jaar en heb je een chronische ziekte? Heb je vaak klachten van vermoeidheid? Dan is een traject van Didit iets voor jou! Ben je na het lezen van de informatie op deze website nog niet zeker of een traject bij jou past? Geen probleem! Bij Didit kun je een gratis proefles aanvragen. Je kunt daarna altijd nog bepalen of een traject bij jou past!

 

Beweging is een onderdeel van een traject maar ik heb een hele slechte conditie, kan ik wel meedoen aan de activiteiten van Didit?

Jazeker! Het is niet nodig om een goede conditie te hebben voor je deel gaat nemen aan een traject van Didit. De fysiotherapeut past het beweegprogramma aan op jouw conditie en niveau. Tijdens het traject zal je conditie steeds beter worden!

Ik kan helemaal niet goed sporten, kan ik wel meedoen aan de trainingen?

Ook als je helemaal niet goed kunt sporten kun je deelnemen aan de trainingen van Didit! De trainingen worden aangepast op jouw conditie en niveau. Zo kan iedereen deelnemen aan de trainingen van Didit, dus ook jij!

Ik zit in een rolstoel, kan ik deelnemen aan de trainingen van Didit?

Op dit moment zijn de trajecten helaas nog niet toegankelijk voor jongeren in een rolstoel.

Door wie worden de trajecten van Didit begeleid?

De trajecten van Didit worden begeleid door een fysiotherapeut en een mentor. De fysiotherapeut maakt samen met jou een persoonlijk beweegprogramma. De mentor staat voor je klaar als je het gedurende het traject moeilijk hebt of als je vragen hebt. Op de trainerspagina kun je zien wie er op dit moment de trainingen begeleiden.

Waar vinden de groepsbijeenkomsten van Didit plaats?

In 2016 worden het grootste deel van de trainingen gegeven op een sportlocatie op de Europalaan in Utrecht. Is dit niet bij jou in de buurt? Vul dan toch het aanmeldingsformulier op onze website in. Bij voldoende animo zal er ook bij jou in de buurt een traject gestart worden!

Ik wil graag meedoen met een traject van Didit, wanneer kan ik beginnen?

Wat goed dat je mee wilt aan een traject van Didit! Er zijn gedurende het jaar verschillende instroommomenten. Meld je aan via het aanmeldingsformulier op deze website. Wij nemen dan contact met je op en kunnen je dan ook vertellen wanneer jij kunt beginnen!

Wat kost een traject bij Didit?

Deelnemers betalen een eigen bijdrage van 20 euro per maand of éénmalig 120 euro voor een volledig traject.

Ik wil Didit graag steunen, hoe kan ik dit doen?

Wat goed dat je Didit wil steunen! Dit kan op verschillende manieren. Neem eens een kijkje op de ‘steun Didit’ pagina, hier worden alle mogelijkheden besproken.

Partners van Didit

Reuma jongeren vereniging

Contact

Email: info@sportvoorenergie.nl

Telefoon: 06-15586802

 

Trainingslocatie

Europalaan 2, Utrecht

 

Social media

 

KVK nummer: 62319310

 

IBAN: NL25 RABO 0301 4854 02

 

 

Copyright © All Rights Reserved