De trainingen
Buiten sporten
Sporten in een fitnesszaal
Stichting Didit deed mee aan de Breakout Run

De trainingen bij Didit

Ben jij tussen de 16 en 25 jaar, heb jij een chronische aandoening en ben je vaak vermoeid? Dan ben je zeker niet de enige! Bij Didit willen wij jou graag helpen om meer grip te krijgen op die vermoeidheidsklachten.

Op deze pagina vind je meer informatie over een traject bij Didit. Daarnaast is er op deze site ook informatie te vinden over vermoeidheid door een chronische ziekte en sporten met een chronische aandoening zoals reuma, fibromyalgie, astma, diabetes of een darmziekte.

 

Heb je nog vragen na het lezen van onderstaande informatie? Kijk dan eens op onze FAQ pagina of neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag al jouw vragen!

Het traject

De trainingen bij Didit duren een half jaar. In dit half jaar sport je twee keer per week in een groep met begeleiding van een fysiotherapeut en een mentor. Je hebt de gezelligheid van een groep, maar sport op je eigen niveau! Sporten en beweging zorgt voor de verbetering van de conditie en is daarom een belangrijk middel in de strijd tegen vermoeidheid. Samen met de fysiotherapeut kijk je wat sporten voor jou kan betekenen. En een keer in de twee weken is er een gasttraining, waardoor je uiteindelijk de sport kan vinden die het beste bij je past!

Je hebt voor deelname geen basisconditie nodig en de oefeningen die je moet doen zijn altijd speciaal op jou afgestemd. De mentor staat gedurende het hele traject altijd voor je klaar als je vragen hebt of als je het even niet meer ziet zitten.

 

De trainingen vinden plaats in Utrecht, het grootse gedeelte is in een sportruimte bij Harten voor Sport (Europalaan 2). Om je kennis te laten maken met verschillende sporten, zullen we af en toe ook op andere lokaties in Utrecht trainen. We zorgen ervoor dat de lokaties goed bereikbaar zijn. De trainingen van het aankomende traject zijn op dinsdag- en donderdagavond van 19:30 tot 20:30 uur.

 

De totale kosten van een traject bij Didit zijn 120 euro. Het intakegesprek is echter altijd gratis en geheel vrijblijvend! Wil je mee doen? Super goed! Vul hiernaast het aanmeldingsformulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Gratis proefles

Weet je het nog niet zeker? Geen probleem! Je kunt gratis en geheel vrijblijvend een keer bij ons langskomen voor een proefles. Wij gaan dan met jou in gesprek om te kijken waar je naar op zoek bent en wat wij jou kunnen bieden. Zo kun je zelf ervaren of sporten bij Didit wat voor je is. Je kunt dan altijd nog beslissen of je het ziet zitten om een traject in te gaan! Vul het formulier hiernaast in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken voor een proefles.

Ervarigen deelnemers

De deelnemers van Didit zijn inmiddels ervaringsdeskundige op het gebied van sporten met een chronische ziekte. Ben je benieuwd hoe het hen is bevallen bij Didit? Deelnemers vertellen hierover op onze website!

Partners van Didit

Reuma jongeren vereniging

Aanmeldformulier

 
 
 
 
 
 
 

Contact

Email: info@sportvoorenergie.nl

Telefoon: 06-15586802

 

Trainingslocatie

Europalaan 2, Utrecht

 

Social media

 

KVK nummer: 62319310

 

IBAN: NL25 RABO 0301 4854 02

 

 

Copyright © All Rights Reserved