Werken bij Didit
Buiten sporten
Sporten in een fitnesszaal
Stichting Didit deed mee aan de Breakout Run

Werken bij Didit

Stichting Didit bestaat uit een team van enthousiaste mensen dat met heel hun hart gelooft dat sport het verschil kan maken in de behandeling van jongeren met een chronische ziekte. Didit kan jouw hulp goed gebruiken! Wil jij, net als Didit, deze jongeren weer meer energie geven, kijk dan snel bij de vacatures hier onder.

 

Liever op een andere manier Didit steunen? Wij staan open voor bedrijven die Didit willen sponsoren. Of doneer een bedrag waarmee Didit jongeren weer energie kan geven.

Nieuwe bestuursleden

Ben jij een sportief, jong, enthousiast en hou je van aanpakken? Doe je een studie in een (para-)medische, communicatie, sport- of beleidsrichting? Dan zoeken wij jou!

 

Didit is op zoek naar 4 nieuwe bestuursleden die ons bestuur willen komen versterken. Het gaat om een bestuursfunctie van ongeveer 6 uur per week gedurende minimaal 1 maar bij voorkeur 2 jaar. Voor bestuursvergaderingen is het van belang dat je in ieder geval op de dinsdagavond van 19.00 tot 21.00 uur beschikbaar bent. Het gaat om een bestuursfunctie op vrijwillige basis: goed voor je CV!

 

Ook afgestudeerden die interesse hebben om zich voor langere tijd in te zetten voor Didit nodigen wij van harte uit om te reageren! Kijk hier voor de volledige taakomschrijving.

Coördinator

Stichting Didit zoekt een enthousiaste sporter die de activiteiten van Didit wil coördineren in een regio waar Didit actief is of kan worden.

 

Ben jij, net als wij, er van overtuigd dat sport een belangrijk onderdeel zou moeten zijn in het leven van iedere jongere met een chronische ziekte? Wil jij, samen met ons, zorgen dat iedere chronisch zieke jongere in Nederland deel kan nemen aan de trainingen van Didit? Neem dan contact met ons op en wordt coördinator van jouw regio!

 

Als coördinator ben je verantwoordelijk voor de planning van de trainingen, het werven van deelnemers en de contacten met ziekenhuizen, instellingen en sponsoren in jouw regio.

Didit biedt je alle handvatten om deze functie uit te kunnen voeren.

 

Reageren of vragen? Mail naar info@sportvoorenergie.nl.

Reuma jongeren vereniging

Partners van Didit

Social media

 

Contact

Email: info@sportvoorenergie.nl

Telefoon: 06-51875438

 

Trainingslocatie

Europalaan 2, Utrecht

 

KVK nummer: 62319310

 

IBAN: NL25 RABO 0301 4854 02

 

 

Copyright © All Rights Reserved