Werken bij Didit
Buiten sporten
Sporten in een fitnesszaal
Stichting Didit deed mee aan de Breakout Run

Werken bij Didit

Stichting Didit bestaat uit een team van enthousiaste mensen dat met heel hun hart gelooft dat sport het verschil kan maken in de behandeling van jongeren met een chronische ziekte. Didit kan jouw hulp goed gebruiken! Wil jij, net als Didit, deze jongeren weer meer energie geven, kijk dan snel bij de vacatures hier onder.

 

Liever op een andere manier Didit steunen? Wij staan open voor bedrijven die Didit willen sponsoren. Of doneer een bedrag waarmee Didit jongeren weer energie kan geven.

Nieuwe bestuursleden

Didit zoekt een enthousiaste (medische) student die een groep chronisch zieke jongeren wil begeleiden op weg naar meer energie! Als mentor help je de fysiotherapeut tijdens de trainingen maar ben je ook buiten de trainingen beschikbaar voor deelnemers bij vragen en moeilijke momenten. Het gaat om een totale tijdsbesteding van ongeveer 3 uur per week op basis van een vrijwilligersvergoeding. De functie biedt je de kans om je communicatie skills met jongeren te verbeteren en inzicht te krijgen in het leven van een chronisch zieke jongere. Interesse? Stuur dan een mailtje naar info@sportvoorenergie.nl.

 

Partners van Didit

Reuma jongeren vereniging

Contact

Email: info@sportvoorenergie.nl

Telefoon: 06-15586802

 

Trainingslocatie

Europalaan 2, Utrecht

 

Social media

 

KVK nummer: 62319310

 

IBAN: NL25 RABO 0301 4854 02

 

 

Copyright © All Rights Reserved