Subsidies en partners
Buiten sporten
Sporten in een fitnesszaal
Stichting Didit deed mee aan de Breakout Run

Subsidies

Stichting Didit is een fondsenwervende instelling en daarmee grotendeels afhankelijk van steun van partners, sponsoren en subsidies/fondsen. Stichting Didit vindt het belangrijk om de trainingen toegankelijk te maken voor alle chronisch zieke jongeren. Door de kosten voor de deelnemers zo laag mogelijk te houden, hoopt Didit iedereen de kans te geven energie te halen uit sport. Deelnemers betalen daarom slechts een maandelijkse bijdrage van 20 euro!

 

Vanaf juni 2017 heeft Didit een jaarlange subsidie van de Stichting Agis Zorginnovatiefonds tot haar beschikking. Het afgelopen jaar heeft Didit echter gebruik mogen maken van een subsidie van het Flexibel buget sport- en beweegstimuleringsfonds van de Gemeente Utrecht. Hoe Didit deze subsidies heeft benut, lees je terug in de jaarverslagen.

Partners

Didit is van mening dat samenwerken zorgt voor meer mogelijkheden en meer kansen. Vandaar dat Didit in de CCUVN Jong, de patiëntenvereniging voor jongeren met de ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa, een goede partner heeft gevonden. Ook met Youth-R-Well, een platform voor jongeren met reuma, is Didit een leuke samenwerking aangegaan. Onze nieuwste partnerschap is met Emma@Work die jongeren tussen 15 en 30 jaar met een chronische ziekte of lichamelijke beperking helpt in hun zoektocht naar een betaalde baan.

 

Daarnaast is Didit dit jaar official partner van de Breakout Run in Schaijk geweest en heeft met een groot vriendenteam van de stichting deelgenomen aan deze uitdagende obstacle run van 8 km!

Reuma jongeren vereniging

Partners van Didit

Contact

Email: info@sportvoorenergie.nl

Telefoon: 06-15586802

 

Trainingslocatie

Europalaan 2, Utrecht

 

Social media

 

KVK nummer: 62319310

 

IBAN: NL25 RABO 0301 4854 02

 

 

Copyright © All Rights Reserved