Ambassadeurs van Didit
Buiten sporten
Sporten in een fitnesszaal
Stichting Didit deed mee aan de Breakout Run

Ambassadeurs van Didit

Annemiek Bekkering & Annette Deutz, het Nederlands 49erFX zeilteam dat in de zomer van 2016 op de Olypische Spelen in Rio heeft gezeild voor Nederland, dragen Didit een warm hart toe en zetten zich vanaf november 2016 in voor de stichting!

 

Annemiek en Annette weten als geen ander hoe belangrijk het is om te sporten en willen graag meewerken aan een project om sporten toegankelijk te maken voor chronisch zieke jongeren. "Ik merk dat ik mij fitter voel als ik vaker en regelmatiger sport", zegt Annemiek. "Voor ons is sporten echter vanzelfsprekend en wij hebben hier zelfs in ons werk mee te maken, maar die vanzelfsprekendheid geldt helaas niet voor

alle jongeren. Het voelt goed om mee te helpen aan een project dat er voor zorgt dat ook andere leeftijdsgenoten voor wie het minder vanzelfsprekend is om te sporten, de voordelen van sporten kunnen ondervinden. Iedereen zou de positieve effecten van sport moeten kunnen ervaren!"

 

Lees het gehele interview hier!

 

Een keer per traject geven deze olympische sporters ook een gasttraining! Een unieke kans om een kijkje te nemen in de trainingsoefeningen van een olympisch sporter en het zelf te proberen!

Partners van Didit

Reuma jongeren vereniging

Contact

Email: info@sportvoorenergie.nl

Telefoon: 06-15586802

 

Trainingslocatie

Europalaan 2, Utrecht

 

Social media

 

KVK nummer: 62319310

 

IBAN: NL25 RABO 0301 4854 02

 

 

Copyright © All Rights Reserved