Trainers
Buiten sporten
Sporten in een fitnesszaal
Stichting Didit deed mee aan de Breakout Run

De trainers van Didit

De trainers van Didit begeleiden de deelnemers op weg naar meer energie. Een groep jongeren wordt begeleid door een fysiotherapeut en een mentor. De fysiotherapeut heeft een opleiding in de richting van medisch fitness of ervaring in het trainen van chronisch zieken. Als ondersteuning van de fysiotherapeut is er de mentor, een student trainer met een medische achtergrond die er voor zorgt dat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt.

Mandy van Schaik, mentor

Mandy (20 jaar) doet de opleiding fysiotherapie op de HU en is vanaf april 2018 studenttrainer bij Didit.

 

"Bewegen is belangrijk voor je gezondheid en je kunt er ontzettend veel plezier uit halen. Ik vind het daarom belangrijk dat iedereen de mogelijkheid krijgt om te kunnen sporten. Zelf sport ik altijd graag en door mijn opleiding is mijn enthousiasme voor bewegen alleen maar groter geworden. Ik hoop dat ik als mentor mensen hiermee kan motiveren om ook in beweging te zijn en ze kan helpen als het soms even wat zwaarder is." 

Mieke Arens, fysiotherapeut

Mieke (26 jaar) is sinds juni 2016 afgestudeerd als fysio-therapeute aan de Hogeschool Thim van der Laan. Daarnaast heeft zij in 2013 haar diploma Oefentherapie Cesar behaald op de Hogeschool Utrecht .

 

"Mijn passie voor het werken met kinderen en jong volwas-senen is gegroeid tijdens verschillende stages. Zelf sport ik met veel plezier sinds mijn vierde levensjaar. Plezier tijdens het sporten vind ik erg belangrijk en ik ben van mening dat dat voor iedereen toegankelijk moet zijn."

Wil je ook werken bij Didit als fysiotherapeut of mentor? Neem dan contact met ons op via info@sportvoorenergie.nl.

Nieuwsfeed

Blijf op de hoogte van alles wat speelt rondom stichting Didit. Hier vind je de laatste nieuwtjes!

  • 1 januari 2018

Vanaf december heeft Didit er twee nieuwe bestuursleden bij gekregen: Birgit en Alice. Hier stellen zij zich voor. Het nieuwe bestuur is officieel in januari van start gegaan.

 

  • 22 oktober 2017

Didit is nog een bestuurslid rijker! Irene zal zich vanaf nu op de PR en communi-catie van de stichting storten. Kijk snel eens op de Facebook of Instagram voor haar eerste updates!

 

  • 15 oktober 2017

Gisteren zorgde Didit voor een sportieve break tijdens het najaarsevent van Youth-R-Well voor jongeren met reuma. Bedankt voor jullie inzet en enthousiasme!

 

  • 6 oktober 2017

Mentor Alice heeft helaas afscheid geno-men van Didit en gaat zich storten op haar laatste jaar van de studie geneeskunde. Gelukkig krijgt ze een waardige vervanger! Hier stelt Fleur zich voor.

 

  • 15 september 2017

Vanaf augustus 2017 hebben wij er een nieuw bestuurslid bijgekregen! Voorheen betrokken als mentor van de allereerste deelnemerstrajecten van Didit, maakt Rianne nu haar opwacht als bestuurslid (para-)medisch. Hier stelt ze zich voor.

 

  • 3 september 2017

In oktober begint er weer een nieuw Didit traject! Er zijn nog maar 2 plekjes vrij in deze groep. Meld je dus snel aan voor een gratis en vrijblijvende intake!

 

Partners van Didit

Reuma jongeren vereniging

Contact

Email: info@sportvoorenergie.nl

Telefoon: 06-15586802

 

Trainingslocatie

Europalaan 2, Utrecht

 

Social media

 

KVK nummer: 62319310

 

IBAN: NL25 RABO 0301 4854 02

 

 

Copyright © All Rights Reserved