Trainers
Buiten sporten
Sporten in een fitnesszaal
Stichting Didit deed mee aan de Breakout Run

De trainers van Didit

De trainers van Didit begeleiden de deelnemers op weg naar meer energie. Een groep jongeren wordt begeleid door een fysiotherapeut en een mentor. De fysiotherapeut heeft een opleiding in de richting van medisch fitness of ervaring in het trainen van chronisch zieken. Als ondersteuning van de fysiotherapeut is er de mentor, een student trainer met een medische achtergrond die er voor zorgt dat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt.

Mieke Arens, fysiotherapeut

Mieke (25 jaar) is sinds juni 2016 afgestudeerd als fysio-therapeute aan de Hogeschool Thim van der Laan. Daarnaast heeft zij in 2013 haar diploma Oefentherapie Cesar behaald op de Hogeschool Utrecht .

 

"Mijn passie voor het werken met kinderen en jong volwas-senen is gegroeid tijdens verschillende stages. Zelf sport ik met veel plezier sinds mijn vierde levensjaar. Plezier tijdens het sporten vind ik erg belangrijk en ik ben van mening dat dat voor iedereen toegankelijk moet zijn."

Alice Willems, mentor

Alice (23 jaar) is vijfdejaars geneeskundestudent in Utrecht en vanaf begin januari 2017 studenttrainer bij Didit.

 

"Sporten is iets wat ik mijn hele leven al doe. Van hockey en zwemmen in mijn jeugd tot meerdere uurtjes in de sportschool tijdens mijn studie. Ik heb hier altijd veel plezier en energie uitgehaald! Door mentor te zijn bij Didit hoop ik jongeren te kunnen motiveren op hun eigen niveau te sporten en dit vooral te doen met heel veel plezier!"

Wil je ook werken bij Didit als fysiotherapeut of mentor? Neem dan contact met ons op via info@sportvoorenergie.nl.

Nieuwsfeed

Blijf op de hoogte van alles wat speelt rondom stichting Didit. Hier vind je de laatste nieuwtjes!

  • 15 september 2017

Vanaf augustus 2017 hebben wij er een nieuw bestuurslid bijgekregen! Voorheen betrokken als mentor van de allereerste deelnemerstrajecten van Didit, maakt Rianne nu haar opwacht als bestuurslid (para-)medisch. Hier stelt ze zich voor.

 

  • 3 september 2017

In oktober begint er weer een nieuw Didit traject! Er zijn nog maar 2 plekjes vrij in deze groep. Meld je dus snel aan voor een gratis en vrijblijvende intake!

 

  • 10 augustus 2017

Stichting Didit is nu ook te vinden op Instagram, volg jij ons al?

 

  • 1 juni 2017

WAUW! Dankzij tientallen sponsoren heeft Team Didit het geweldige bedrag van 978,85 euro opgehaald!! Hiermee kunnen wij nog meer jongeren op weg helpen naar een toekomst met meer energie dankzij sport.

Kijk voor de foto's in het fotoalbum!

 

 

Partners van Didit

Fonds NutsOhra steunt stichting Didit

Copyright © All Rights Reserved