Nieuws
Buiten sporten
Sporten in een fitnesszaal
Stichting Didit deed mee aan de Breakout Run

Nieuws

Blijf op de hoogte van alles wat speelt rondom stichting Didit. Hier vind je de laatste nieuwtjes! Wil je niks missen? Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief via de knop hiernaast.

Didit is dit jaar 'official partner' van de Breakout Run op 27 mei 2017!! Hierdoor kan het

Didit vriendenteam met korting meedoen aan deze uitdagende obstacle run! Meedoen?

Stuur dan een mailtje naar info@sportvoorenergie.nl

Inschrijving geopend: Breakout Run - vriendenteam Didit

18 januari 2017

Didit is jarig!

6 januari 2017

Didit is vandaag jarig en viert zijn tweejarig bestaan! Afgelopen jaren hebben we een heleboel mooie momenten gekend en een hoop weten te bereiken. Kijk eens op de Facebook voor de hoogtepunten van afgelopen jaar!

Kerstwensen van het Didit team!

25 december 2016

Zowel Alice als Mieke komen ons team versterken als fysiotherapeut en mentor van de deelnemers! Mieke is deze maand al begonnen met het geven van de trainingen en in januari 2017 zal Alice het stokje overnemen van studenttrainer Rianne. Ze hebben er zin in en wij ook!

Nieuwe fysiotherapeut en mentor

december 2016

Volg/like Didit op social media

30 november 2016

Breng eens een bezoekje aan onze Facebook of Twitter (@sportmetDidit) en blijf op de hoogte van onze actuele nieuwtjes en vorderingen! Of schrijf je in voor de nieuwsbrief voor extra inhoudelijke informatie over de stichting.

Didit onderdeel van WKZ Sportief en SOM netwerk

20 november 2016

Didit is onderdeel van het WKZ Sportief Netwerk en van het Sport Op Maat Netwerk in Utrecht, die zich inzetten om chronisch zieke jongeren en/of jongeren met een beperking meer aan het sporten te krijgen. En daar zijn we best een beetje trots op!

Start inschrijvingen januari traject

9 november 2016

In januari begint alweer het vierde traject van Didit! Er zijn nog plekken vrij, dus stuur snel een mail met jouw gegevens naar info@sportvoorenergie.nl of vul het formulier in voor een gratis en vrijblijvende intake!

Youth-R-Well jongerendag

1 november 2016

Afgelopen zaterdag gaf Didit met veel plezier een lezing op de jongerendag van Youth-R-Well, de patiëntenvereniging voor jongeren met een reumatische aandoening.

Vacature voor mentor en fysiotherapeut

15 oktober 2016

Didit is op zoek naar een nieuwe student trainer en fysiotherapeut! Is een van de twee functies iets voor jou? Stuur dan een mailtje met jouw CV en motivatie naar info@sportvoorenergie.nl!

Nederlands 49erFX Zeilteam: ambassadeur van Didit!

25 september 2016

Met trots presenteren wij onze eerste ambassadeur van Didit: het Nederlands 49erFX team dat afgelopen zomer op de Olypische Spelen in Rio heeft gezeild voor Nederland.

 

Annemiek Bekkering en Annette Duetz weten als geen ander hoe belangrijk het is om te sporten!

Start september traject

10 september 2016

Vanaf komende week starten er weer nieuwe deelnemers bij Didit! Er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar voor het september traject.

 

Meld je dus nog snel aan via het formulier of stuur een mail naar info@sportvoorenergie.nl.

Partners van Didit

Fonds NutsOhra steunt stichting Didit

Copyright © All Rights Reserved