Nieuws
Buiten sporten
Sporten in een fitnesszaal
Stichting Didit deed mee aan de Breakout Run

Nieuws

Blijf op de hoogte van alles wat speelt rondom stichting Didit. Hier vind je de laatste nieuwtjes! Wil je niks missen? Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief via de knop hiernaast.

Nieuwe mentor: Fleur

6 oktober 2017

 

Mentor Alice heeft helaas afscheid genomen van Didit en gaat zich storten op haar laatste jaar van de studie geneeskunde. Gelukkig krijgt ze een waardige vervanger! Hier stelt Fleur zich voor.

 

Nieuw bestuurslid (para-)medisch

15 september 2017

 

Vanaf augustus 2017 hebben wij er een nieuw bestuurslid bijgekregen! Voorheen betrokken als mentor van de allereerste deelnemerstrajecten van Didit, maakt Rianne nu haar opwacht als bestuurslid (para-)medisch. Hier stelt ze zich voor.

 

Start nieuw traject in oktober

3 september 2017

 

In oktober begint er weer een nieuw Didit traject! Er zijn nog maar 2 plekjes vrij in deze groep. Meld je dus snel aan voor een gratis en vrijblijvende intake!

 

Instagram @sportmetdidit

10 augustus 2017

 

Stichting Didit is nu ook te vinden op Instagram, volg jij ons al?

 

Sponsorbedrag team Didit - Breakout Run

1 juni 2017

 

WAUW! Dankzij tientallen sponsoren heeft Team Didit het geweldige bedrag van 978,85 euro opgehaald!! Hiermee kunnen wij nog meer jongeren op weg helpen naar een toekomst met meer energie dankzij sport. Kijk voor de foto's in het fotoalbum!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Breakout Run 2017

21 mei 2017

 

Het is bijna zover: komende zaterdag doet een team van 27 vrienden van de stichting mee aan de Breakout Run van 8 km!

 

Workshop CCUVN Jong jongerendag

14 mei 2017

 

Didit heeft gisteren een workshop gegeven op de jongerendag van de CCUVN Jong in Utrecht. Een geslaagde dag die met veel enthousiasme van beide kanten is ontvangen! Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!

 

Samenwerking Emma@Work

24 april 2017

 

Onze nieuwste samenwerking is met Emma at Work die jongeren met een chronische ziekte of lichamelijke beperking begeleidt naar een zelfstandige toekomst door te bemiddelen in werkervaring. Daarnaast biedt Emma@Work vanuit het ExperienceLAB o.a. begeleiding in de vorm van individuele coaching, workshops met focus op CV en solliciteren, e.d. Nieuwsgierig? Kijk op www.emma-at-work.nl

 

April-traject heeft nog plaats

26 maart 2017

 

Er zijn nog plekken vrij voor het traject dat start in april! Meld je nog snel aan voor een gratis en vrijblijvende intake via het aanmeldingsformulier op deze website of door een mail te sturen naar info@sportvoorenergie.nl.

 

Bootcampen in het Wilhelminapark

1 maart 2017

 

Het Didit vriendenteam doet weer mee aan de Breakout Run van 8 km! Ter voorbereiding is er iedere woensdagavond een bootcamptraining in het Wilhelminapark in Utrecht. Meedoen aan de training en/of de run? Dat kan! Stuur een mailtje naar info@sportvoorenergie.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opeigenbenen.nu

10 februari 2017

 

Een chronische aandoening kan een extra uitdaging zijn bij bijvoorbeeld studeren, op jezelf gaan wonen of het krijgen van een relatie. Opeigenbenen.nu is een website die is opgezet in samenwerking met 10 chronisch zieke jongeren en biedt veel informatie! De site is net vernieuwd, dus neem eens een kijkje!

 

Didit vriendenteam - Breakout Run

18 januari 2017

 

Didit is dit jaar 'official partner' van de Breakout Run op 27 mei 2017!! Hierdoor kan

het Didit vriendenteam met korting meedoen aan deze uitdagende obstacle run!

Meedoen? Stuur dan een mailtje naar info@sportvoorenergie.nl

 

Didit is jarig!

6 januari 2017

 

Didit is vandaag jarig en viert zijn tweejarig bestaan! Afgelopen jaren hebben we een heleboel mooie momenten gekend en een hoop weten te bereiken. Kijk eens op de Facebook voor de hoogtepunten van afgelopen jaar!

Partners van Didit

Reuma jongeren vereniging

Social media

 

KVK nummer: 62319310

 

IBAN: NL25 RABO 0301 4854 02

 

 

Copyright © All Rights Reserved

Contact

Email: info@sportvoorenergie.nl

Telefoon: 06-51875438

 

Trainingslocatie

Europalaan 2, Utrecht