Comité van Aanbeveling
Buiten sporten
Sporten in een fitnesszaal
Stichting Didit deed mee aan de Breakout Run

Het Comité van Aanbeveling

Het Comité van Aanbeveling van Didit bestaat uit een groep mensen met breed uiteenlopende expertises. Met hun kennis op het gebied van financiën, juridiek en (kinder)geneeskunde in combinatie met sport helpen zij de bekendheid, uitvoering en professionaliteit van Didit te verbeteren en hierdoor de stichting naar een hoger niveau te tillen.

 

Het Comité van Aanbeveling van Didit bestaat uit:

Marco van Brussel

 

Programmaleider van het Kinderbeweeg- centrum Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ), hoofdonderzoeker in het WKZ, Medisch Fysioloog en Klinisch Inspan-ningsfysioloog (met focus op klinische inspanningsfysiologie bij kinderen).

Bert Arets

 

Kinderlongarts in het WKZ en associate hoogleraar aan de Universiteit Utrecht. Sportieveling; van oudsher volleyballer, nu actief hardloper en wielrenner.

Marielle Wiegmans

 

Corporate Finance Adviseur en Associate Partner bij Crowe Horwath Foederer Corporate Finance, lid Raad van Commis-sarissen B.V. Exploitatie Nationaal Sport-centrum Papendal en daarnaast onder andere oprichter van het Sportfonds ‘Parapaard’.

Rob Conijn

 

Jurist en secretaris van het Raad van Bestuur van GGZ Oost Brabant, voorzitter stichting De Droom en onder andere oud gemeenteraadslid Son en Breugel.

 

Contact

Email: info@sportvoorenergie.nl

Telefoon: 06-15586802

 

Trainingslocatie

Europalaan 2, Utrecht

 

Social media

 

KVK nummer: 62319310

 

IBAN: NL25 RABO 0301 4854 02

 

 

Copyright © All Rights Reserved