Bestuur
Buiten sporten
Sporten in een fitnesszaal
Stichting Didit deed mee aan de Breakout Run

Het bestuur van Didit

Het bestuur is belast met het besturen van de stichting. Daaronder valt in ieder geval het bepalen van het beleid en het vaststellen van de financiële richtlijnen. Daarnaast zijn zij eindverantwoordelijk voor de dagelijkse leiding. Gedetailleerde uitleg over het bestuur vindt u in het jaarverslag.

 

Het bestuur bestaat uit:

Maartje Conijn, voorzitter

 

Maartje (26 jaar) is allround fitnessinstructeur en zesdejaars geneeskundestudent.

 

"Didit combineert mijn twee passies: sport en geneeskunde. Een combinatie die op dit moment nog te weinig samen gaat. Ik hoop dat Didit iedereen zal laten zien dat sport een essentieel onderdeel hoort te zijn in de behandeling van chronische ziekten."

Nanda van de Poll, secretaris

Nanda (24 jaar) is zesdejaars student Geneeskunde aan de Universiteit Utrecht.

 

“Ik weet hoe moeilijk het kan zijn jezelf te motiveren om te gaan sporten wanneer je niet zo lekker in je vel zit en erg moe bent. Ik hoop dat ik met Didit een hulp kan zijn voor alle chronisch zieke jongeren die dat extra steuntje in de rug goed kunnen gebruiken.”

Hanneke Bekkering, penningmeester

 

Hanneke (27 jaar) heeft de master orthopedagogiek afgerond en is vanaf oktober 2018 basisarts.

 

"Tijdens mijn opleiding ben ik er pas achtergekomen hoeveel jongeren er een chronische aandoening hebben en wat dat met iemand doet. Hierdoor is het idee van Didit gaan leven, want alle chronische zieke jongeren met klachten van vermoeidheid verdienen meer energie en ik wil me daar als fanatiek sporter graag voor inzetten!"

Rianne Pieterse, bestuurslid (para-)medisch

 

Rianne (22 jaar) is vierdejaars student Geneeskunde aan de Universiteit Utrecht

 

'Vroeger heb ik altijd met veel plezier geturnd, gezwommen en geschaatst. Ik kan mij echter voorstellen dat als je chronisch ziek bent, het vaak lastig is om de energie te vinden om te sporten en dat het plezier soms uit blijft. Door bij stichting Didit in het bestuur te gaan, hoop ik jongeren erbij te kunnen helpen het sporten weer leuk te maken!"

Nieuwsfeed

Blijf op de hoogte van alles wat speelt rondom stichting Didit. Hier vind je de laatste nieuwtjes!

  • 15 september 2017

Vanaf augustus 2017 hebben wij er een nieuw bestuurslid bijgekregen! Voorheen betrokken als mentor van de allereerste deelnemerstrajecten van Didit, maakt Rianne nu haar opwacht als bestuurslid (para-)medisch. Hier stelt ze zich voor.

 

  • 3 september 2017

In oktober begint er weer een nieuw Didit traject! Er zijn nog maar 2 plekjes vrij in deze groep. Meld je dus snel aan voor een gratis en vrijblijvende intake!

 

  • 10 augustus 2017

Stichting Didit is nu ook te vinden op Instagram, volg jij ons al?

 

  • 1 juni 2017

WAUW! Dankzij tientallen sponsoren heeft Team Didit het geweldige bedrag van 978,85 euro opgehaald!! Hiermee kunnen wij nog meer jongeren op weg helpen naar een toekomst met meer energie dankzij sport.

Kijk voor de foto's in het fotoalbum!

 

  • 21 mei 2017

Het is bijna zover: komende zaterdag doet een team van 27 vrienden van de stichting mee aan de Breakout Run van 8 km!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Partners van Didit

Fonds NutsOhra steunt stichting Didit

Copyright © All Rights Reserved