Bestuur
Buiten sporten
Sporten in een fitnesszaal
Stichting Didit deed mee aan de Breakout Run

Het bestuur van Didit

Het bestuur is belast met het besturen van de stichting. Daaronder valt in ieder geval het bepalen van het beleid en het vaststellen van de financiële richtlijnen. Daarnaast zijn zij eindverantwoordelijk voor de dagelijkse leiding. Gedetailleerde uitleg over het bestuur vindt u in het jaarverslag.

 

Het bestuur bestaat uit:

Maartje Conijn, voorzitter

 

Maartje (25 jaar) is allround fitnessinstructeur en zesdejaars geneeskundestudent.

 

"Didit combineert mijn twee passies: sport en geneeskunde. Een combinatie die op dit moment nog te weinig samen gaat. Ik hoop dat Didit iedereen zal laten zien dat sport een essentieel onderdeel hoort te zijn in de behandeling van chronische ziekten."

Nanda van de Poll, secretaris

Nanda (23 jaar) is vijfdejaars student Geneeskunde aan de Universiteit Utrecht.

 

“Ik weet hoe moeilijk het kan zijn jezelf te motiveren om te gaan sporten wanneer je niet zo lekker in je vel zit en erg moe bent. Ik hoop dat ik met Didit een hulp kan zijn voor alle chronisch zieke jongeren die dat extra steuntje in de rug goed kunnen gebruiken.”

Hanneke Bekkering, penningmeester

 

Hanneke (27 jaar) heeft de master orthopedagogiek afgerond en is nu zesdejaars geneeskundestudent.

 

"Tijdens mijn opleiding ben ik er pas achtergekomen hoeveel jongeren er een chronische aandoening hebben en wat dat met iemand doet. Hierdoor is het idee van Didit gaan leven, want alle chronische zieke jongeren met klachten van vermoeidheid verdienen meer energie en ik wil me daar als fanatiek sporter graag voor inzetten!"

Nieuwsfeed

Blijf op de hoogte van alles wat speelt rondom stichting Didit. Hier vind je de laatste nieuwtjes!

  • 21 mei 2017

Het is bijna zover: komende zaterdag doet een team van 27 vrienden van de stichting mee aan de Breakout Run van 8 km!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 14 mei 2017

Didit heeft gisteren een workshop gegeven op de jongerendag van de CCUVN Jong in Utrecht. Een geslaagde dag die met veel enthousiasme van beide kanten is ontvangen! Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!

 

  • 24 april 2017

Onze nieuwste samenwerking is met Emma at Work die jongeren met een chronische ziekte of lichamelijke beperking begeleidt naar een zelfstandige toekomst door te bemiddelen in werkervaring. Daarnaast biedt Emma@Work vanuit het ExperienceLAB o.a. begeleiding in de vorm van individuele coaching, workshops met focus op CV en solliciteren, e.d. Nieuwsgierig? Kijk op www.emma-at-work.nl

 

Partners van Didit

Fonds NutsOhra steunt stichting Didit

Copyright © All Rights Reserved