Bestuur
Buiten sporten
Sporten in een fitnesszaal
Stichting Didit deed mee aan de Breakout Run

Het bestuur van Didit

Het bestuur is belast met het besturen van de stichting. Daaronder valt in ieder geval het bepalen van het beleid en het vaststellen van de financiële richtlijnen. Daarnaast zijn zij eindverantwoordelijk voor de dagelijkse leiding. Gedetailleerde uitleg over het bestuur vindt u in het jaarverslag.

 

Het bestuur bestaat uit:

Partners van Didit

Maartje Conijn, voorzitter

 

Maartje (26 jaar) is allround fitnessinstructeur en zesdejaars geneeskundestudent.

 

"Didit combineert mijn twee passies: sport en geneeskunde. Een combinatie die op dit moment nog te weinig samen gaat. Ik hoop dat Didit iedereen zal laten zien dat sport een essentieel onderdeel hoort te zijn in de behandeling van chronische ziekten."

Nanda van de Poll, secretaris

Nanda (24 jaar) is zesdejaars student Geneeskunde aan de Universiteit Utrecht.

 

“Ik weet hoe moeilijk het kan zijn jezelf te motiveren om te gaan sporten wanneer je niet zo lekker in je vel zit en erg moe bent. Ik hoop dat ik met Didit een hulp kan zijn voor alle chronisch zieke jongeren die dat extra steuntje in de rug goed kunnen gebruiken.”

Hanneke Bekkering, penningmeester

 

Hanneke (27 jaar) heeft de master orthopedagogiek afgerond en is vanaf oktober 2017 basisarts.

 

"Tijdens mijn opleiding ben ik er pas achtergekomen hoeveel jongeren er een chronische aandoening hebben en wat dat met iemand doet. Hierdoor is het idee van Didit gaan leven, want alle chronische zieke jongeren met klachten van vermoeidheid verdienen meer energie en ik wil me daar als fanatiek sporter graag voor inzetten!"

Irene van Lier, bestuurslid PR en communicatie

 

Irene (22 jaar) is vierdejaars student Geneeskunde aan de Universiteit Utrecht.

 

"Ik ben altijd een enorme sportieveling geweest. Vroeger was ik buiten op de atletiekbaan te vinden en inmiddels train ik met veel plezier in de sportschool. Na het sporten voel ik mij energieker en sterker, zowel fysiek als mentaal. Ik vind het tof om onderdeel uit te maken van Didit, want chronisch ziek of niet, iedereen verdient het om zich fit te voelen!"

Rianne Pieterse, bestuurslid (para-)medisch

 

Rianne (22 jaar) is vierdejaars student Geneeskunde aan de Universiteit Utrecht.

 

'Vroeger heb ik altijd met veel plezier geturnd, gezwommen en geschaatst. Ik kan mij echter voorstellen dat als je chronisch ziek bent, het vaak lastig is om de energie te vinden om te sporten en dat het plezier soms uit blijft. Door bij stichting Didit in het bestuur te gaan, hoop ik jongeren erbij te kunnen helpen het sporten weer leuk te maken!"

Birgit Geurts, bestuurslid Sport

 

Birgit (22 jaar) is vijfdejaars student Geneeskunde aan de Universiteit Utrecht.

 

"Het initiatief van het organiseren voor sport traject voor chronisch zieke jongeren spreekt me erg aan, omdat ik van dichtbij gezien heb hoeveel impact een chronische ziekte op iemand kan hebben. Op deze manier hoop ik mijn steentje bij te kunnen dragen en dat chronische zieke jongeren weer beter in hun vel gaan zitten!"

 

Alice Willems, voorzitter

 

Alice (24 jaar) is zesdejaars student Geneeskunde aan de Universiteit Utrecht.

 

"Sporten is iets wat ik mijn hele leven al doe. Van hockey en zwemmen in mijn jeugd tot meerdere uurtjes in de sportschool tijdens mijn studie. Ik heb hier altijd veel plezier en energie uitgehaald. Helaas is sporten niet voor iedereen vanzelfsprekend, zeker niet wanneer je kampt met een chronische ziekte. Ik hoop met Didit chronisch zieke jongeren te kunnen motiveren om te gaan sporten want iedereen verdient het zich energiek te voelen!"

Reuma jongeren vereniging

Nieuwsfeed

Blijf op de hoogte van alles wat speelt rondom stichting Didit. Hier vind je de laatste nieuwtjes!

  • 1 januari 2018

Vanaf december heeft Didit er twee nieuwe bestuursleden bij gekregen: Birgit en Alice. Hier stellen zij zich voor. Het nieuwe bestuur is officieel in januari van start gegaan.

 

  • 22 oktober 2017

Didit is nog een bestuurslid rijker! Irene zal zich vanaf nu op de PR en communi-catie van de stichting storten. Kijk snel eens op de Facebook of Instagram voor haar eerste updates!

 

  • 15 oktober 2017

Gisteren zorgde Didit voor een sportieve break tijdens het najaarsevent van Youth-R-Well voor jongeren met reuma. Bedankt voor jullie inzet en enthousiasme!

 

  • 6 oktober 2017

Mentor Alice heeft helaas afscheid geno-men van Didit en gaat zich storten op haar laatste jaar van de studie geneeskunde. Gelukkig krijgt ze een waardige vervanger! Hier stelt Fleur zich voor.

 

  • 15 september 2017

Vanaf augustus 2017 hebben wij er een nieuw bestuurslid bijgekregen! Voorheen betrokken als mentor van de allereerste deelnemerstrajecten van Didit, maakt Rianne nu haar opwacht als bestuurslid (para-)medisch. Hier stelt ze zich voor.

 

  • 3 september 2017

In oktober begint er weer een nieuw Didit traject! Er zijn nog maar 2 plekjes vrij in deze groep. Meld je dus snel aan voor een gratis en vrijblijvende intake!

 

  • 10 augustus 2017

Stichting Didit is nu ook te vinden op Instagram, volg jij ons al?

 

  • 1 juni 2017

WAUW! Dankzij tientallen sponsoren heeft Team Didit het geweldige bedrag van 978,85 euro opgehaald!! Hiermee kunnen wij nog meer jongeren op weg helpen naar een toekomst met meer energie dankzij sport.

Kijk voor de foto's in het fotoalbum!

 

Contact

Email: info@sportvoorenergie.nl

Telefoon: 06-15586802

 

Trainingslocatie

Europalaan 2, Utrecht

 

Social media

 

KVK nummer: 62319310

 

IBAN: NL25 RABO 0301 4854 02

 

 

Copyright © All Rights Reserved